ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διατηρείται πάντα το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ManasidisSport.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και να ζητήσετε να σας αντικατασταθεί με ένα άλλο προϊόν ή να σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας του.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν θα πρέπει να συμπληρώσετε πρώτα την φόρμα επιστροφής προϊόντων που βρίσκεται εδώ.

Γενικότερα για να διατηρήσετε το δικαίωμα επιστροφής θα πρέπει τα  προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην εμφανίζουν σημάδια χρήσης, γι αυτό σας προτείνουμε μέχρι να σιγουρευτείτε για την επιλογή σας να χρησιμοποιούνται σε κλειστούς καθαρούς χώρους. Επίσης θα πρέπει να είναι επιμελώς συσκευασμένα και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα που υπήρχαν κατά την παραλαβή τους (δελτίο παραγγελίας, απόδειξη ή τιμολόγιο, ετικέτες, καρτελάκια και τυχόν προωθητικό υλικό).

Εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιστροφές σας. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε πάντα το δικαίωμα να μην δεχτούμε επιστροφές προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής προϊόντων και εμείς από τη μεριά μας θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μόλις λάβετε την επιβεβαίωση της επιστροφής, μπορείτε να καλέσετε στο κοντινότερο σε σας κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν από το χώρο σας το δέμα με χρέωση παραλήπτη την εταιρία μας. Μόλις παραλάβουμε το δέμα και αφού εξεταστεί για το άριστο της κατάστασής του θα σας αποστέλλεται το νέο προϊόν προς αντικατάσταση.

Επιστροφές που γίνονται προς εμάς με οποιοδήποτε τρόπο εκτός της συνεργαζόμενης courier (Γενική Ταχυδρομική) ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αντικατάσταση ή αλλαγή μεγέθους

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν της παραγγελίας σας και επιθυμείτε  να σας αντικατασταθεί με κάποιο άλλο, τα έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή και επαναποστολή του ανέρχονται στα 5€.  

Στην περίπτωση που η αξία του προϊόντος που επιλέγετε για την αλλαγή είναι μικρότερη από την αξία του προϊόντος που επιστρέφετε τότε για τη διαφορά τους θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αφαιρουμένου του ποσού των 5€ που αφορά τα έξοδα επιστροφής. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων του υπολειπόμενου ποσού.

Επιστροφές χρημάτων

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν και να σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας του, επιστρέφεται το προϊόν πίσω σε εμάς με χρέωση δική μας και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος αφαιρουμένου του ποσού των 5€ που αφορά τα έξοδα επιστροφής. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται σε τυχόν μεταφορικά κόστη που μπορεί να πληρώθηκαν κατά την αποστολή του προϊόντος. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσα σε διάστημα 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην εταιρία μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τις επιστροφές είναι να χρησιμοποιηθεί η Γενική Ταχυδρομική με χρέωση της εταιρίας μας, Μανασίδης Σπορ Ο.Ε.

Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με άλλο μέσο δεν θα γίνεται δεκτή και θα επιστρέφεται πίσω στον αποστολέα.

Επιστροφές από Κύπρο

Για οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί να γίνει από Κύπρο, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη ενώ τα έξοδα επαναποστολής ανέρχονται στα 10€ ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το ManasidisSport.gr προμηθεύεται όλα του τα προϊόντα από τις ίδιες τις εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό ή από επίσημους αντιπροσώπους ή εισαγωγείς και συνεπώς είναι όλα  επίσημα γνήσια προϊόντα της εκάστοτε εταιρίας.

Σε περίπτωση που αγοράσατε από το ManasidisSport.gr κάποιο προϊόν το οποίο παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στην κατασκευή του και μπορεί να θεωρηθεί υπαιτιότητα του προϊόντος τότε σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε μερικές φωτογραφίες του προϊόντος που να φαίνεται ξεκάθαρα το πρόβλημα που προέκυψε στο email info@manasidissport.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αφού αξιολογηθεί το πρόβλημα από το αρμόδιο τμήμα. Εάν το πρόβλημα που προέκυψε αποδειχθεί ότι είναι υπαιτιότητα του προϊόντος τότε το ManasidisSport.gr αναλαμβάνει όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής κατά την αντικατάσταση του προϊόντος.