ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τα προϊόντα που παραγγείλατε από το eshop μας μπορείτε να τα παραλάβετε με δύο τρόπους.

  1. Παραλαβή σε κάποιο από τα καταστήματά μας
  2. Παραλαβή μέσω courier σε όποιο σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραλαβή της παραγγελίας σας σε ένα από τα καταστήματά μας είναι πάντα δωρεάν.

Ελλάδα

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας είναι στα 3€ για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν τα 70€. Για τις παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 70€ η αποστολή τους είναι με μηδενικό κόστος, δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για την αντικαταβολή.

Κύπρος

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας στην Κύπρο ανέρχεται στα 10€ ανεξάρτητα από το μέγεθός της, ενώ δεν προσφέρεται η δυνατότητα της αντικαταβολής.

Το κόστος αποστολής μπορεί να αυξηθεί εξαιτίας μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα όμως κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, μόλις είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε σχετικά για την παραλαβή της. Η διαδικασία αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί αυθημερόν (σε εργάσιμες ημέρες) ή ενδέχεται να χρειαστεί 1 εργάσιμη ημέρα.

Ελλάδα

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας κυμαίνεται από 1 – 3 εργάσιμες ημέρες και οι ώρες παράδοσης είναι από 09:00 μέχρι τις 17:00,  Δευτέρα έως Παρασκευή ενώ σε κάποιες περιοχές οι παραδόσεις μπορεί να γίνονται μέχρι και τις 19:00.

Κύπρος

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για Κύπρο κυμαίνεται από 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Οι ανωτέρω χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να αυξηθούν εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών ή απομακρυσμένων - δυσπρόσιτων περιοχών. 

Παράδοση παραγγελίας

Οι παραγγελίες σας θα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τόπους παράδοσης εάν το επιθυμείτε.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας φτάσει στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει και δεν υπάρχει κάποιος να την παραλάβει, τότε θα λάβετε ένα σημείωμα από τον μεταφορέα με τους τρόπους επικοινωνίας της εταιρίας μεταφορών.

Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που έχει παραγγείλει πριν υπογράψει ότι παρέλαβε την παραγγελία του. Η δοκιμή θα πρέπει να γίνει μετά. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν από την παραγγελία του ο πελάτης επιθυμεί να το αλλάξει τότε μπορεί να ενημερωθεί εδώ για την πολιτική επιστροφών μας.